Nytt Marsvin I Hus..

Da har jeg kjøpt dame til Nicky idag.. Hun er for øyeblikket i ett annet bur, for og bli kjent med alle nye lukter og lyder.. Starte rolig og skape ett godt forholdt til Nicky, så dem i senere tid kan flytte inn i samme bur..

Jeg stusset litt frem og tilbake rundt hva hun skulle hete.. Jeg hadde helst lyst til at hun skulle hete Luna, men så har dem jo sånn derre Luna-meny på bensinstasjonen, og det syns jeg ble litt teit, retten og sletten.. Så da ble det noe annet vakkert, uvanlig og fint navn til henne.. Nemmelig Luma.. For øyeblikket er hun nok veldig redd.. Sitter bare i huset sitt og gjemmer seg fra alt og alle.. Og det skjønner jeg jo godt.. Må jo være litt skummelt.. Hun har fått litt gress av Marius som hun har rørt litt, og det er jo kjempebra.. Får håpe hun tørr og gå litt rundt i løpet av natta, mens det er mørkt og rolig.. Hun er så nydelig. Kjempegod og varm bitteliten jente.. (I hvertfall av det jeg merket når jeg løftet henne inn i buret)..


Søte Luma <3Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits