En trist dag..

Det er lenge siden jeg har blogget nå, for jeg har rett og slett ikke orket..

 

Da jeg sto opp den 3 sept. merket jeg fort det var noe galt.. Luma, det nye marsvinet som kunn hadde bodd her 1 uke da, hadde aldri før lagd en lyd. Nå sto hun og skrek og kikket inn i buret til Nicky. Han mistet livet sitt alt for tidlig, for han ble kunn 1 år og 3 dager.. Hvertfall var det så lenge jeg hadde han..

Han var en nydelig sprellen liten rakke'r! Han var en skikkelig propell, i motsetning til alle andre marsvin jeg har vært borti. Han kunne finne og hoppe ned fra sofaen og senga.. Heller hoppe fra sofaen, over på boret og ned på gulvet.. Også løpe rundt og gnage litt på lister på veggene..

Det er så uvirkelig at du er borte. Lille gutten min <'3.. Hvem er det som skal lage bråk nå? Hvem er det som skal sitte på huset sitt og kikke inn på Luma..? Hvem er det som skal bite i stykker marsvinhuset sitt nå? Hvem er det som skal "snakke" til tv'n nå? Hvem er det som skal hoppe som ett poppkorn hver gang jeg fyller på med grønnsaker, gress eller høy?

Det vil aldri være det samme uten den sjarmerende gutten! Han sjarmerte alle! Var en skikkelig godklump!

Nå for at Luma ikke skal være alene har jeg kjøpt meg noe nye marsvin.. Og dem er i "dating" perioden for og lære og kjenne hverandre.. Så blir spent når jeg får bygd ett kubebur, og se hvordan dem hvirkelig går sammen.. Så får krysse fingrene for det..

 Lille Nicky babi'n min <'3

 

 

- Kristine

Én kommentar

Anna Therese

14.09.2010 kl.16:41

Så trist å lese.Er så trist å miste noen man er glad i <3

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits