Fult kjør..

Idag har dagen gått så og si, i ett! Marius A ringte og ville hente en båtmotor som ble gitt bort i Hønefoss, så da dro vi alle tre dit rett etter frokost, ca i 11 tiden.. En times tid kjøretur, og vi var fremme.. Fikk en gedigen motor på 35 hester, og en gressklipper med (som egentlig ikke var planen).. Deretter bar det hjem igjen til Marius A, hvor det endte opp at dem ville skru den sammen med en gang.. Bah! Det var gørr kjedelig for min del ass.. Satt til slutt og kjeda meg på mobilen jeg da..

Deretter bar det videre til meg for og se på Audi'n for og se om vi kunne fikse det som NÅ er galt på den.. Og det ser faktisk ut som vi fant løsningen på det og ett annet problem.. Så nå er det bare og vente på at "massen" stivner, og sette på delen igjen, så tror jeg den går som smurt! HEEERLIG!

Så var det rett på feiltema (biltema) hvor gutta skulle ha noen deler til båten og båtmotor'n.. Og det er skikkert flere enn meg som har vært med kjæresten og kameraten på biltema..! Det tar omtrent hundre år hver gang man er der.. Uff.. Så det var også veldig uniteressant for min del..

Nå har jeg en veldig oppmerksomhetsjuk kjærst ved siden av meg som roper og maser.. Så vil trygt si jeg veit åssen det er å ha en liten unge i alderen 3-6 år! Nesten i hvertfall..

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits