Svina mine..

Etter at Nicky døde 3.september fant jeg ut at det ville bli litt lettere og komme over sorgen ved og kjøpe ett til, og at Luma da ikke ville bli ensom.. Vi kjørte rundt fra dyrebutikk til dyrebutikk for og finne en sjarmerende en.. Jeg bestemte meg så for at jeg ville ha to nye, for da var det allerede to som var kjent til hverandre.. Jo flere, jo bedre.. Marius foreslo vi skulle dra på Liertoppen, så da endte vi opp der.. Der var det faktisk to jenter, i samme bur, og kjempesjarmerende! Vi bestemte oss for og ta med dem, så jeg gikk og kikket om det var noe annet jeg skulle ha med også.. Og Marius bare "Nei, vi må forte oss til kassa så ingen andre tar marsvina dine!" Sååå søt atte.. Jaja, så da fikk vi kjøpt to nydelige svin.. Fikk faktisk med fødselsdato på det ene marsvinet også, fordi det var marsvinbabin til marsvina til sjefen av butikken.. Og den er født 2 dager etter bursdagen min.. Så det er jo kjempesøtt da..

 

Jeg sleit kjempelenge med og finne passende navn til disse to rakker'ne! Luma tenkte jeg på lenge, og var bestemt på at hun skulle hete det.. Men det kom så uventet at jeg skulle ha to til, så navn og finne, tok hvirkelig tid.. Jeg leita og leita på internett.. Faktisk igjennom disney karakterer for og finne noen artige og søte navn.. Jeg fant flere, men det var hvirkelig ikke passende.. Det endte med at Marius og jeg bare satt og sa ting ut høyt, og plutselig hadde vi navn på svina.. Marius fant på Lola og jeg fant på Frutti.. Så der har vi smågrisene..

 


Luma.. Hun jeg kjøpte til og være Nicky's selskap..


Bittelille sprellende Lola..


Og sist men ikke minst, Frutti <3

 

- Kristine..

Én kommentar

Akken Bom

15.09.2010 kl.12:54

Koselig!!!

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits