Måtte gjøre noe med det..

Nå har jeg sett så mye på X Factor UK igjen og blir så hekta på det når jeg først setter igang.. Jeg har allerede sett sesong 5, og ble ferdig med sesong 6 i går kveld.. Og jeg er kjempefornøyd med at favoritten min Joe McElderry vant! Det fortjente han jo hvirkelig.. Veit at jeg ligger litt etter, for dette ble jo ferdig i 2009, men det er så gøy og se på forde.. Nå har jeg starta på sesong 4, hvis jeg ikke husker feil.. Og jeg har kunn sett noen av auditione på de første episodene, og jeg tror allerede jeg veit hvem som vinner.. Litt vanskelig og unngå når dem når er kjendiser og dette er noen år siden.. Uff, jaja.. Men det er gøy forde!

Vel, siden jeg har sett så mye på detta nå, så vil jeg jo synge selv.. Så i går etter og ha skrudd sammen restene av bilen, så dro vi på buskerud storsenter for jeg ville kjøpe meg NY singstar.. Faktisk! Dette ble da seff til spilleren til Marius, for det er han som har playstation 3 av oss.. Kjøpe det billigste singstarspillet, og ser ut til at jeg ikke kan noen av sangene der.. Så det kan jo bli spennende..

Kan i hvertfall kjøpe noen sanger på online greier da..

 - Kristine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits