Lola på løpetur..

Etter at jeg hadde vært ute og henta litt gress til svina tenkte jeg skulle ha dem på rundtgang på fanget for og gi dem litt gress hver.. Først ute var Luma og hun gnagde innpå en haug med gress.. Deretter ble det Lola sin tur.. Hun er den villeste av disse jentene, og er langt ifra tam enda.. Men hun klarte faktisk og sitte i ro og spise gress, så det var jo kjempebra.. Men, når jeg skulle sette hun inn i buret igjen, satte jeg rumpa inn i buret, så hodet var vendt ut mot åpningen, for da tenkte jeg at hun slapp og prøve og hoppe ned fra hendene mine, og klore dem opp, som hun alltid gjør.. Men denne gangen tok hun sats og hoppet ut av buret faktisk.. Jeg prøvde med en gang og få tak i henne, men hu er så rask, så hun løp rett under sofaen! Og den er kjempelav så jeg får litt av armen min under der.. Jeg måtte forte meg og lukke døra, så hun ikke hadde kommet seg ut av rommet, i hvertfall.. Uff, jeg ble skikkelig stresset, og viste at denne jobben ble kjempevanskelig alene.. Nå var jo ikke Marius her, så da måtte jeg finne på noe smart.. Marius har sånn derre "plukke-søppel-stang" som jeg sneik under sofaen for og prøve og få henne ut derfra.. Men når jeg fikk trengt henne inn i hjørnet, hoppet hun bare over stanga, og lang under sofaen igjen! Noe så håpløst altså..

Jeg fikk flere nesten fangst, men lille sprellete Lola er vanskelig og få tak i, kan man si.. Jeg fant frem ett marsvin-hus jeg har kjøpt til jentene når dem flytter sammen, som ingen har brukt enda, så var ikke sikker på om hun kom til og gå på "fella" mi.. jeg dro sofaen litt vekk fra veggen, satte huset der, og prøvde og skremme henne inn i hjørnet med det gripe-stanga.. Prøvde og skremme henne litt fremover, og vips så løp hun inn i huset.. Så holdt jeg forann vinduet og døra, og dro det sakte men sikkert bakover på gulvet.. Til syvende og sist, fikk jeg satt henne tilbake i buret.. uff, var helt ødelagt og skjelven etterpå jeg.. Passa på og sjekke at hun var i orden, og hun er frisk og rask, så ingen skade skjedd..

Kan ikke si disse jentene er blitt så tamme enda, nei.. Er det mulig.. Håper jeg slepper og oppleve noe sånt igjen.. Med alle marsvina jeg har hatt, har jeg aldri opplevd noe sånt.. Grusomme greier..Bitte lille Lola-rakkern!Alle tre svina sammen.. Den bitte lille hvite bakerst, er Lola-rakkern..

 

 

- Kristine

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits