Satt igang med byggingen..

Etter at jeg ryddet og støvsugde i går, kunne jeg endelig sette igang med og bygge det store marsvinburet som alle tre jentene skal bo i sammen.. Jeg har fått bygd rundt nå, og senere skal jeg legge inn gulvbelegg som bunn, men det må jeg nok ha hjelp av Marius med.. Det er ett lett bur som jeg stadig kan gjøre endringer i, så det alltid er spennende og nytt for svina mine.. Så det er jo kjempebra..

Det er sånn det ser ut nå, kan hende jeg gjør noen endringer.. Som foreksempel større...


(Det ser ganske lite ut på bildet, men det er omtrent like bredt som en pult, og nesten like langt som bordet her)

 

 

- Kristine

4 kommentarer

Asbjørn karlberg

01.11.2010 kl.09:31

Tok det så på å bygge vanningsanlegg? Orker du ikke å blogge mer???

kathrine

17.11.2010 kl.23:34

Hei :) Kjempeflott blogg du har. Hvor har du kjøpt kubeburet henne? Ser at du kommer fra Drammen og det gjør jeg også og jeg har lett etter kubebur i ett år uten å finne noe. Kjempefint bur du har. Synes kubebur er kjempesmarte. Tusen takk hvis du vet hvor du kjøpte de kubebura. Og hvor mye kosta de?

Kristine <3

14.03.2011 kl.23:04

kathrine: Hvis du tenker på de gjennomsiktige greiene så kjøpte jeg dem på Skeidar. Jeg tror det var det i hvertfall.. Kjøpte dem på åssiden for en god stund tilbake.. Men hvis du tenker på de metall greiene som heter kubehyller kjøpte jeg dem på Europris.. De er omtrent umulig og få tak i.. Jeg ringte Europris-kjeden for og høre om dem hadde det, men dem sa jeg måtte ringe hver eneste butikk og høre, og svarene jeg fikk var nei.. Dette er noe dem får inn en gang iblandt, etter det jeg har skjønt.. Men de gjennomsiktige funker kjempebra..

Takk for kommentaren foresten..

Kristine <3

14.03.2011 kl.23:05

Pappa: Nei, jeg har vel vært lite inspirert, så vet rett og slett ikke hva jeg skal skrive om.. men skal se om jeg ikke får satt igjen ganske så snart..

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits