Sunn og god hjemmelaget is

Her om dagen ble jeg skikkelig sugen på noe søtt og godt. Så jeg leita lenge etter oppskrift på hjemmelaget is, men fant ingenting. Jeg har prøvd og lage hjemmelaget is en gang før, så jeg måtte rett og slett prøve og huske oppskriften. Og den ble jo ganske god uansett.. Det eneste du trenger er frosne bær, fløte, egg og splenda.

Stapp det i en blender og så har du straks is.. Er den for tykk eller for tynn er det bare og tilsette mer bær eller fløte for og tilpasse den slik du vil.. Denne kan du spise med en gang om du lager det av frosne bær. Jeg lagde såpass mye at her var det bare og fryse det ned med en gang..

Tenkte jeg skulle ta med meg litt hjem til min kjære far som har diabetes, så han kan få smakt på litt sunn og kjempegod hjemmelaget is.

Hvis noen har noen spm om isen så er det bare og spørre..

Ser det ikke nam ut? Skikkelig god jordbærsmak på den.. Mmm..

 

 

 

- Kristine

2 kommentarer

Pappan

16.03.2011 kl.08:24

Isen var sabla god. Men veldig kald!!!!

Kristine

16.03.2011 kl.11:59

Ja, jeg smakte på den selv i går kveld, og den var fryktelig kald.. Er vel en grunn til at is ikke selger så stort om vinteren.. :P

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits