Da har de flytta inn..

Da har jeg fylt opp det nye gigantiske marsvinburet med sagflis.. Og det ble brukt ganske masse sagflis for og fylle opp det buret altså.. Men de var veldig glad i og stå ved skilleveggen og bite på hverandre og veggen.. De går jo ikke overens disse jentene vet du. Det roa seg ned i går kveld, men kanskje det gir seg helt, så jeg kan forsøke og ha dem sammen igjen.. Det hadde vært det beste.. Dem skal hvertfall ikke klage på plassen dem har fått.. Dem har jo så god plass nå at jeg har lyst på flere marsvin.. Men det vil sikkert ikke kjærstebassen ha noe av..

 


Luma er så glad i og flytte rundt på huset sitt, og noen ganger er a så flink at hun snur hele greia.. Smarte jenta mi..

 

 

- Kristine

4 kommentarer

camilla

18.03.2011 kl.13:23

så søte dem var :D

02.04.2011 kl.18:47

hei :D hvordan lagte du det marsvinburet? Jeg og har lyst til å lage et stort bur til mine to marsvin

Kristine <3

03.04.2011 kl.00:41

Vet du hva, jeg har faktisk ikke lagd det bordet.. Jeg har lenge tenkt på og lage det selv, men dette fant jeg på finn, på gies bort, så jeg var veldig heldig.. Men det er lagd av sponplater rundt hele, og oppi er det gulvbelegg! :D

03.04.2011 kl.12:50

okeii , tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits