Jobb, jobb jobb..

Det har blitt lite blogging i helgen siden jeg har jobbet hele helgen og på mandags morran.. Men idag syns jeg at jeg har vært flink.. Jeg har skrevet 2 jobbsøknader og en CV.. Også har jeg ringt rundt til steder jeg ikke har fått jobbattest fra, så da er det på vei.. Det er herlig og få gjort unna litt av dette arbeidet.. Også kan man jo også få sjekka selvangivelsen nå på altinn.no.. Men akkurat nå ligger det nede fordi det er så stor pågang! Og det skjønner jeg veldig godt..! Alle vil jo vite det! Jeg vil helst ikke da men! Men hvorfor har dem ikke bare delt det opp.. "I dag kan Vestfold, i morgen kan Østfold" osv.. Tror det hadde vært mye bedre! Hehe..

 

Men er det ikke herlig og se sola skinner og det kjenne at det er ordentlig temperatur ute! Se ut og se at det drøpper fra hustaket, renner vann fra snøen! DET ER HERLIG! Sånt blir jeg i skikkelig godt humør av! Måtte bare si det! Kos dere i vår været! NÅ KAN SNØEN HOLDE SEG UNNA TIL HVERTFALL DESEMBER!

 

- Kristine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits