Da er turen sikret!

 

Vi har en stund vurdert og kjøpe oss en combi camp for Norgesturen vi skal ta oss om en ukes tid. Vi fant endelig en som ikke kosta all verden og som ikke var oransje, med blomstrete grusomme gardiner. Så vi ringte og dro av sted i en fei. Det tar under ett minutt og sette den opp, og det er jo herlig! Og det er mye bedre en ett telt! Hvertfall hvis det regner og er vått på bakken!

Det er litt jobb med det, men da har vi noe og gjøre i noen dager fremover. Den må vaskes og imprigneres (gjøres vanntett). Og ikke minst må vi lappe sammen de hullene som er der. Men tror ikke det er all verden av en jobb. Vi sparer hvertfall mye penger på å campe i denne, enn om vi skulle leid hytte eller bodd på hotell på den lange turen vi skal. Vi skal jo kjøre til sammen 5000 km totalt, så det blir gøy! Mange ting vi skal få med oss på turen! Og blir nok mange bilder som blir tatt underveis.

En av tingene jeg faktisk gleder meg veldig til - er å fiske! Marius og jeg har fiska en del sammen, MEN aldri fått noe fisk! Så vi skal fiske ett sted dem har fiskegaranti - da kan det bare ikke gå galt!

Gleder meg masse til turen. Blir helt klart ett minne for livet!

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits