Mobilproblemer!!

Det er ikke noe hemmelighet at jeg trenger meg ny mobiltelefon! Jeg har faktisk vært ganske flink (syntes jeg hvertfall selv), får jeg har vel hatt den over 2 og ett halv år, hvis jeg ikke husker helt feil! Men nå synger den på siste verset! Den klikker hele tiden! En stund tilbake mistet jeg også alle appene mine! Ikke nok med det er det vist flere som irriterer seg over det når jeg ringer. Marius må sku opp volumet på fult for og høre meg og jeg må nesten skrike inn i mikrofonen. Pappa spurte om jeg hadde dårlig signal, for han hørte halvparten av det jeg sa, søstra mi sa det hakket, og mamma skjønner ikke alt jeg sier. I går så ville den heller ikke lade i bilen lenger! Blir gal jeg altså!

Har sitti litt ute i sola idag, men det er jo så varmt at det nesten er grusomt, så jeg hoppa rett i dusjen og skrudde ned gradene til under 20! Det var helt fantastik!

I tillegg er jeg fremdeles ganske støl etter treninga denne uka, men ikke like ille som i går. Da følte jeg meg som en veldig gammel dame! Idag kan jeg hvertfall gå uten alt for store problemer. Så regner med at jeg får trent ordentlig til uka igjen, og ikke minst huske og tøye ut!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits