Ikke lenge til avreise.

Nå begynner det og nærme seg avreise for Marius og meg. Første plass vi skal overnatte, er i Bergen. Der skal vel Marius vise meg litt rundt, også skal vi jo en tur på Akvariet.

Vi er ferdig med og lappe sammen de hullene som var i combi campen. Jeg hjalp til med det største hullet på søndagen, og ble faktisk litt solbrent på bollenkinna mine, av alle ting! Marius tok seg av de andre hullene mens jeg var på jobb.

I går la jeg inn 2-3 nye lister på spotify, og håper at det er nok! Den ene lista er faktisk 9 TIMER LANG! Tror ikke vi rekker og bli lei alle sangene på denne turen! Det er i så fall veldig godt gjort. Kameraet er ladet og klart, stormkjøkken er kjøpt inn.. Vel, det er ganske mye som er kjøpt inn!

Ikke nok med det måtte jeg jo ganske tidlig opp idag for bilen er jo på verksted for og fikse air condition!

Det jeg er litt spent på er om bensinstasjonen faktisk går tomme for bensin! I så fall kan det jo faktisk henne at vi kke får gjort alt vi har tenkt til og gjøre. Vi har jo tenkt oss helt opp til nordkapp!

Håper vi får en fantastisk tur uansett i hvertfall!

4 kommentarer

Kine M. Karlsen

30.05.2012 kl.08:45

kos dere :D koselig med en kommentar tilbake:)

asbjørn

30.05.2012 kl.09:10

Håper dere får en fin tur. Mye fjell og dal å se... Pass på å ta mye bilder...

Kristine <3

30.05.2012 kl.09:15

asbjørn: Det gjør vi nok! Masse bilder blir det helt sikkert! :D

Kristine <3

30.05.2012 kl.09:16

K i n e: Takk for det! :D

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits