"Ikke mist kameraet da.."

Da har vi akkurat kommet tilbake på rommet vårt, som heter "LOMMEN", etter en lang dag i kolmården dyrepark! Vi så mange søte, rare, store og små dyr! Vi fikk med oss både selforestilling og delfinforestilling! Utrolig gøy! Veldig imponert over alle triksene dyra gjorde! Ikke alltid like lett og få med på bildene da men... Vi fikk også kjørt i gondolen over mange dyr. Var litt skremmende i starten.
Da vi kjørte over løvene spurte jeg Marius om han kunne ta bilde av løvene bak han, for jeg fikk ikke ordentlig bilde.. Han snudde seg slik at jeg bare så ryggen hans. Jeg så jo at han ikke hadde reima rundt halsen, så jeg sa "ikke mist den nå da" og han svarer "jeg gjorde det.." og eneste jeg tenkte var, men det burde jeg jo hørt om kameraet dundra i bakken?! Men heldigvis var det bare en duppeditt til kameraet! En slags skyggedel man kan feste på kameraet. Han skulle vist zoome men klarte og skru av den greia.. Jaja..
Nå skal vi se om det er noe annet og gjøre i nærheten.. Kanskje fiske litt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine <3

Kristine <3

24, Drammen

Hei, jeg heter Kristine, er 24 år og kommer fra Drammen.. Om dagen bor jeg sammen med min mann og det trives jeg kjempegodt med. Vi giftet oss i 2012. For øyeblikket studerer jeg..

Kategorier

Arkiv

hits